Wie is deze Burn out coach?
Timo Widdershoven Burn-out coachMijn naam is Timo Widdershoven, geboren en getogen in Limburg waar ik met plezier woon en werk. Ik heb 20 jaar in de industriële dienstverlening gewerkt als vestigingsmanager. In een drukke en stressvolle omgeving waar het voornamelijk draaide om zoveel mogelijk winst  en presteren . Waarbij de mens en zijn privéleven niet meetelde.

Stress                                                                                                           

Uiteindelijk ben ik o.a. door een dodelijk ongeval van een van mijn medewerkers zelf in een Burn out terecht gekomen. Destijds bestond de begeleiding van uit het voorschrijven van antidepressiva een paar gesprekken met een psycholoog. De wet poortwachter was nog niet ingevoerd. Ook was er vanuit werkgeverszijde nauwelijks medewerking of begrip. De druk werd alleen maar opgevoerd met de keuzes: Zo snel mogelijk weer aan de slag of vertrekken. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om dit wereldje te verlaten. Daarna  ben ik nog een aantal jaren als ambtenaar aan de slag gegaan. Echter bleef het zelfstandig ondernemerschap mij aantrekken. In mijn omgeving zag ik steeds vaker dat mensen worstelde met het vinden van harmonie tussen inspanning en ontspanning. Zowel in hun werk als privéleven. Waardoor ze vaak te maken kregen met stress, overspannenheid en zelfs Burn out klachten.

Missie
Ik besloot dan ook het roer om te gooien en ben naast mijn baan, diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, psychologie en stressmanagement gaan volgen: NLP mastercoach, Hypnose coach, Sportmasseur, Fitnesstrainer, Burn-out coach, RET , Voicedialoog, Master Burn out coach en opleider voor de Stressmanagement school, Bofit ( MTC ) Meulenberg training en coaching ,

 “Mensen helpen om hun belemmerende overtuigingen te overwinnen, waardoor ze zo snel als in hun vermogen ligt en in goede gezondheid hun harmonie in werk, leven en bewegen kunnen (terug)vinden.

Waarbij het handelen vanuit authenticiteit en dicht bij zichzelf blijven de belangrijkste uitgangspunten zijn.